Miljötekniska Konsult i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Miljötekniska Konsult i Halmstad Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Miljötekniska Konsult i Halmstad Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Miljötekniska Konsult i Halmstad Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Miljötekniska Konsult i Halmstad Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Miljötekniska Konsult i Halmstad Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Miljötekniska Konsult i Halmstad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Backv. 2, 169 55, Solna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-835981.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Miljötekniska Konsult i Halmstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Miljötekniska Konsult i Halmstad Aktiebolag har idag 556207-9953 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Miljötekniska Konsult i Halmstad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom miljöområdet och därmed sammanhängande administrativa frågor samt bedriva verksamhet med trav- och galopphästar.

I Miljötekniska Konsult i Halmstad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Peterson, Bo Gunnar Theodor som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Grundström, Per-Ove Anders som är född 1944 och har titeln Suppleant, Persson, Hans Verner som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .