Ljudcenter i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med stereoanläggningar, radio och TV samt utföra reparationer och service i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ljudcenter i Halmstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Ljudcenter i Halmstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1981-01-22 så skapades Ljudcenter i Halmstad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Ljudcenter i Halmstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ljudcenter i Halmstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556208-2601 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Ljudcenter i Halmstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Ljudcenter i Halmstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-191100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ljudcenter i Halmstad Aktiebolag är Johansson, Bo Lars Sverker som är född 1950 och har titeln VD, Johansson, Bo Lars Sverker som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Per Olof Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anders Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor.