Lago Industri Aktiebolag

Hallands län

Information

Lago Industri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Lago Industri Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lago Industri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Lago Industri Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1981-02-27. Men sedan 1981-01-01 så har Lago Industri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Olofsdalsv. 14, 302 41, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lago Industri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-109120.

Halmstad arbetar för att företag som Lago Industri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lago Industri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall driva tillverkning av stålmöbler, cykeldetaljer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lago Industri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas tre i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lago Industri Aktiebolag och det är följande personer, Lago, Mikael Patrik som är född 1966 och har titeln VD, Lago, Mikael Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lago, Leif Yngve Gunnar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lago, Anita Karin Birgitta som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Lago, Karin Helen som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lago, Leif Jörgen som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot.Lago, Per-Arne Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Östvall, Gunnel Alice Inga-Maj som är född 1947 och har titeln Revisor, Östblom, Anders Olof som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Lago Industri Aktiebolag är 556208-8897.