Pido Shopconcept AB

Hallands län

Information

Pido Shopconcept AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Pido Shopconcept AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pido Shopconcept AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Pido Shopconcept AB har haft sedan 1994-01-01. Pido Shopconcept AB har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pido Shopconcept AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkog. 21, 302 42, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-171950.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Pido Shopconcept AB Privat, ej börsnoterat.

Pido Shopconcept AB har idag 556214-0797 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Pido Shopconcept AB

Bolaget skall bedriva försäljning av inredningsdetaljer till skooch konfektionsaffärer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Pido Shopconcept AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Inge Patrik som är född 1964 och har titeln VD, Karlsson, Inge Patrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Pia Matty Inga Terese som är född 1936 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hamilton, Claes Henning Richard som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .