Bohusgatans Revisionsbyrå AB

Hallands län

Information

556214-5101 är organisationsnummer för verksamheten Bohusgatans Revisionsbyrå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bohusgatans Revisionsbyrå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Bohusgatans Revisionsbyrå AB finns i.

Bohusgatans Revisionsbyrå AB har varit registrerat sedan 1982-01-11 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bohusgatans Revisionsbyrå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Bohusgatans Revisionsbyrå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bohusgatans Revisionsbyrå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bohusgatans Revisionsbyrå AB så kan ni göra det på telefon genom 0340-679260 eller genom brev på följande adress:
Sjöallén 10, 432 44, Varberg

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva revisionsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bohusgatans Revisionsbyrå AB och det är Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Wiveca Charlotte som är född 1972 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,