Qurus Finans Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Qurus Finans Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Qurus Finans Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Qurus Finans Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Qurus Finans Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-01-08. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Qurus Finans Aktiebolag ska trivas.

Qurus Finans Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ekonomiska konsultationer, driva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Qurus Finans Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Qurus Finans Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Qurus Finans Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7272009.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Qurus Finans Aktiebolag är Gustafsson, Gustaf Leo Michael som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Bo Gustaf Magnus som är född 1936 och har titeln Suppleant, Ahlström, Gunnar Magnus Henrik som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Qurus Finans Aktiebolag har 556214-5259 som sitt organisationsnummer.