Pritax AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning samt import och grossist verksamhet för djurtillbehör, fastighetsförvaltning och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pritax AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Pritax AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1982-02-12 så skapades Pritax AB och verksamheten är har F-skattsedel Pritax AB har haft det sedan 2007-11-15.

Pritax AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556215-2826 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Pritax AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Pritax AB så går det att nå dem via telefon på 035-56020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pritax AB är Larsson, Rolf Tonny som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Eva-Lena Carina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Andersson, Åke Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Partille Revision AB som är född och har titeln Revisor, .