M & Company Nilsson & Persson Aktiebolag

Hallands län

Information

556215-4251 är organisationsnummer för företaget M & Company Nilsson & Persson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M & Company Nilsson & Persson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som M & Company Nilsson & Persson Aktiebolag finns i.

M & Company Nilsson & Persson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-02-18 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för M & Company Nilsson & Persson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

M & Company Nilsson & Persson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för M & Company Nilsson & Persson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Mats Hugo -Persson, Mats Kenneth Ingvar

Vill ni komma i kontakt med M & Company Nilsson & Persson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-159090 eller genom brev på följande adress:
Kristian IV:s v. 3, 302 50, Halmstad

Bolaget skall bedriva konsultation inom området för reklam och marknadsföring samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med M & Company Nilsson & Persson Aktiebolag och det är Nilsson, Mats Hugo som är född 1954 och har titeln VD, Nilsson, Mats Hugo som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Mats Kenneth Ingvar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Flink Persson, Annika Birgit Maria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Rydeman Nilsson, Karin Ida Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,