Scanbras Trade Aktiebolag

Hallands län

Information

Scanbras Trade Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Scanbras Trade Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Scanbras Trade Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Scanbras Trade Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1982-05-14. Men sedan 1997-01-01 så har Scanbras Trade Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Narvav. 16, 115 22, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Scanbras Trade Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6626780.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Scanbras Trade Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Scanbras Trade Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom företagsledning, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Scanbras Trade Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Miholich, Anna Kristina -Miholich, Niclas.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Scanbras Trade Aktiebolag och det är följande personer, Miholich, Anna Kristina som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Miholich, Niclas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Miholich, Niclas som är född 1974 och har titeln Delgivningsbar person, Miholich, Nils Sixten Stanislav som är född 1937 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Scanbras Trade Aktiebolag är 556217-4846.