Olof Stigmar Affärsutveckling Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Olof Stigmar Affärsutveckling Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Olof Stigmar Affärsutveckling Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Olof Stigmar Affärsutveckling Aktiebolag är momsregistrerat sedan2009-07-30 och har organisationsnummer 556218-0967.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 035-158690 alternativt besöka eller skicka post till Olof Stigmar Affärsutveckling Aktiebolag på följande adress Majv. 14, 302 40, Halmstad.

Olof Stigmar Affärsutveckling Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2009-06-25.

I Olof Stigmar Affärsutveckling Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Bunse, Gunvor Kristina som är född 1937 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva konsulterande verksamhet inom det ekonomiska området med särskild inriktning på affärsutveckling genom utformning av affärsidéer och affärsstrategier och på produktutveckling och marknadsföring.