Hydab Scandinavia Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva import och försäljning av slangar och kopplingar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hydab Scandinavia Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Hydab Scandinavia Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1982-10-19 så skapades Hydab Scandinavia Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Hydab Scandinavia Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hydab Scandinavia Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1983-01-01

556221-6035 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Hydab Scandinavia Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Hydab Scandinavia Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-172280 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hydab Scandinavia Aktiebolag är Ericson, Lars Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericson, Gunbritt Viola som är född 1951 och har titeln Suppleant, Persson, Staffan Roland som är född 1954 och har titeln Revisor, SM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .