Leijons Butiksmiljö Aktiebolag

Hallands län

Information

Leijons Butiksmiljö Aktiebolag är en verksamhet som finns i Halmstad. I Leijons Butiksmiljö Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Knutsson, Johan Per Sven som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Knutsson, Bengt Per Gustav som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Karl Fredrik Bengt som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Lina Ida Marlene som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Tommy Lars Gunnar som är född 1946 och har titeln Revisor, Johansson, Hans Christer som är född 1970 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Leijons Butiksmiljö Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Leijons Butiksmiljö Aktiebolag på telefon 0371-80410.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av skyltsystem för butiker samt bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Leijons Butiksmiljö Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Leijons Butiksmiljö Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Leijons Butiksmiljö Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Leijons Butiksmiljö Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1983-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leijons Butiksmiljö Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Leijons Butiksmiljö Aktiebolag har 556221-7108 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.