Birger Ahlgren Elektriska Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Birger Ahlgren Elektriska Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Birger Ahlgren Elektriska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Birger Ahlgren Elektriska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Birger Ahlgren Elektriska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-02-23. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Birger Ahlgren Elektriska Aktiebolag ska trivas.

Birger Ahlgren Elektriska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra elektriska installationer samt bedriva hästuppfödning, tävlingsverksamhet med hästar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Birger Ahlgren Elektriska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Birger Ahlgren Elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Birger Ahlgren Elektriska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-62080.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Birger Ahlgren Elektriska Aktiebolag är Ahlgren, Agne Birger som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Ing-Britt Helen som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Birger Ahlgren Elektriska Aktiebolag har 556225-7237 som sitt organisationsnummer.