Aktiebolaget Petterséns Möbler

Hallands län

Information

Aktiebolaget Petterséns Möbler är en verksamhet som finns i Halmstad. I Aktiebolaget Petterséns Möbler finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petersén, Karl Toimi Evert som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersén, Sten Inge Gustav som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersén, Rolf Johan Stefan som är född 1967 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Petterséns Möbler så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Petterséns Möbler på telefon 035-210800.

Bolaget skall bedriva möbeldetaljhandel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Petterséns Möbler av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Petterséns Möbler är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Petterséns Möbler innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Petterséns Möbler är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Petterséns Möbler så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Petersén, Karl Toimi Evert -Petersén, Sten Inge Gustav

Aktiebolaget Petterséns Möbler har 556226-5180 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.