Halmstad Bärarelag AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Halmstad Bärarelag AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Halmstad Bärarelag AB är ett av dem. Statusen för Halmstad Bärarelag AB är att Bolaget är aktivt.

Halmstad Bärarelag AB är ett Aktiebolag och skapades 1983-07-06. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Halmstad Bärarelag AB ska trivas.

Halmstad Bärarelag AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra lastbilstransporter samt entreprenadarbeten med grävmaskiner, hjullastare och dumprar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Halmstad Bärarelag AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Halmstad Bärarelag AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Halmstad Bärarelag AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-195900.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Bertil Jarild Amandus -Nilsson, Bertil Roger.

De som är på något sätt har med Halmstad Bärarelag AB är Nilsson, Bertil Roger som är född 1958 och har titeln VD, Nilsson, Bertil Roger som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bertil Jarild Amandus som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Sven Johan Tony som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Bertil som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Halmstad Bärarelag AB har 556231-0705 som sitt organisationsnummer.