Barketånga Aktiebolag

Hallands län

Information

556236-5667 är organisationsnummer för bolaget Barketånga Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Barketånga Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Barketånga Aktiebolag finns i.

Barketånga Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-12-13 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Barketånga Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Barketånga Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Barketånga Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Barketånga Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-101540 eller genom brev på följande adress:
Strandg. 8, 302 46, Halmstad

Bolaget skall bedriva ekonomisk rådgivning och handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Barketånga Aktiebolag och det är Berg, Karl Leif som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Eva Maj Viktoria som är född 1949 och har titeln Suppleant, Annell, Lars Håkan som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,