Svenska Lyft Försäljnings Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Svenska Lyft Försäljnings Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Svenska Lyft Försäljnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Svenska Lyft Försäljnings Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556236-6301.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0243-792890 alternativt besöka eller skicka post till Svenska Lyft Försäljnings Aktiebolag på följande adress Tuppes v. 32, 784 55, Borlänge.

Svenska Lyft Försäljnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Svenska Lyft Försäljnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Söderquist, Jan Erik Bernhard som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Konieczny, Birgitta Christina som är född 1952 och har titeln Suppleant , Söderquist, Ulla-Britt som är född 1947 och har titeln Suppleant , . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av lyftanordningar till industrin, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.