Halmstad Lackdepå Aktiebolag

Hallands län

Information

556237-8108 är organisationsnummer för bolaget Halmstad Lackdepå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Halmstad Lackdepå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Halmstad Lackdepå Aktiebolag finns i.

Halmstad Lackdepå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-01-05 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Halmstad Lackdepå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Halmstad Lackdepå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Halmstad Lackdepå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jacobsson, Sven Jonas -Jacobsson, Sven Peter -Jacobsson, Sven-Ove

Vill ni komma i kontakt med Halmstad Lackdepå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-37737 eller genom brev på följande adress:
Skallebackav. 23, 302 41, Halmstad

Bolaget skall bedriva försäljning av bil- och industrilacker samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Halmstad Lackdepå Aktiebolag och det är