Funginova Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling av kunskaper och teknik samt exploatering och tillverkning inom biologins och bioteknikens område, innefattande bl a konsultverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Funginova Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Funginova Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1984-01-03 så skapades Funginova Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Funginova Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Funginova Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556238-3595 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Funginova Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Funginova Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-50444 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Funginova Aktiebolag är Hansson, Bengt Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lena Christina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .