AB Hembergs Trädgårdsprodukter

Hallands län

Information

AB Hembergs Trädgårdsprodukter är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som AB Hembergs Trädgårdsprodukter finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AB Hembergs Trädgårdsprodukter är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-11-28.

AB Hembergs Trädgårdsprodukter som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1984-05-08. Men sedan 2003-01-13 så har AB Hembergs Trädgårdsprodukter varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Svetsareg. 18, 302 50, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AB Hembergs Trädgårdsprodukter så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-144900.

Halmstad arbetar för att företag som AB Hembergs Trädgårdsprodukter ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AB Hembergs Trädgårdsprodukter. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva handel med trädgårdsprodukter och jord- bruksprodukter samt också bedriva handel med värdepapper samt äga och förvalta lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AB Hembergs Trädgårdsprodukter är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Eriksson, Klas Göran Erik Firman tecknas i förening av -Eriksson, Jan-Christer Magnus -Eriksson, Lars Erik Stefan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AB Hembergs Trädgårdsprodukter och det är följande personer, Eriksson, Klas Göran Erik som är född 1943 och har titeln VD, Eriksson, Klas Göran Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennerhov, Ulf Willy Boris som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Jan-Christer Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Erik Stefan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för AB Hembergs Trädgårdsprodukter är 556241-5538.