Netman Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Netman Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Netman Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Netman Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Netman Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-06-07. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Netman Aktiebolag ska trivas.

Netman Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka konsulting inom området dataprodukter, förvaltning och försäljning av fastigheter och handel med värdepapper, avel, handel och tävlingsverksamhet med hästar. Bolaget skall också bedriva behandling och undervisning i ämnet human rehabilitering och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Netman Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Netman Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Netman Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5084977.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Netman Aktiebolag är Larsson, Bo Arne Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Lena Inger Agneta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Larsson, Mats Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Netman Aktiebolag har 556242-6964 som sitt organisationsnummer.