Monica Sandkvists Restaurang AB

Hallands län

Information

Monica Sandkvists Restaurang AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Monica Sandkvists Restaurang AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Monica Sandkvists Restaurang AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Monica Sandkvists Restaurang AB har haft sedan 2001-05-28. Monica Sandkvists Restaurang AB har funnits sedan och 2001-05-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Monica Sandkvists Restaurang AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Edenberga 61, 312 95, Laholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0430-23230.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Monica Sandkvists Restaurang AB Privat, ej börsnoterat.

Monica Sandkvists Restaurang AB har idag 556243-1352 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Monica Sandkvists Restaurang AB

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva försäljning av bensin och diesel, daglig- och handelsvaror, bedriva motell och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet även utföra konsulttjänster inom ekonomi och redovisning.

I Monica Sandkvists Restaurang AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandkvist, Arne Roland som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandkvist, Simon Arne som är född 1990 och har titeln Suppleant, Svensson, Linda Margareta som är född 1981 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .