Halmstads Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Halmstads Mekaniska Verkstad Aktiebolag är en verksamhet som finns i Halmstad. I Halmstads Mekaniska Verkstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Jan Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln VD, Svensson, Jan Inge Lennart som är född 1944 och har titeln Vice VD, Svensson, Jan Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Inge Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Eva Jeanette som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Claés Erling som är född 1948 och har titeln RevisorLaholms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Halmstads Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Halmstads Mekaniska Verkstad Aktiebolag på telefon 035-109350.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Halmstads Mekaniska Verkstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Halmstads Mekaniska Verkstad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Halmstads Mekaniska Verkstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Halmstads Mekaniska Verkstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Halmstads Mekaniska Verkstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Halmstads Mekaniska Verkstad Aktiebolag har 556244-0601 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.