Ringenäs Golf AB

Hallands län

Information

Ringenäs Golf AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Ringenäs Golf AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ringenäs Golf AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ringenäs Golf AB har haft sedan 1994-01-01. Ringenäs Golf AB har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ringenäs Golf AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandlida 469, 305 91, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-161590.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ringenäs Golf AB Privat, ej börsnoterat.

Ringenäs Golf AB har idag 556244-4660 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Ringenäs Golf AB

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, driva golfanläggning samt även idka därmed förenlig verksamhet.

I Ringenäs Golf AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tyrsing, Bengt Anders Göran som är född 1967 och har titeln VD, Tyrsing, Bengt Anders Göran som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gren, Tommy Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Roger Stone-Oscar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Uno Bernt Sixten som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotWennerholm, Johan Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobsson, Alf Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor.