Black and White Produkter i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Black and White Produkter i Halmstad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Black and White Produkter i Halmstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Black and White Produkter i Halmstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Black and White Produkter i Halmstad Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1984-06-08. Men sedan 1991-01-01 så har Black and White Produkter i Halmstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bryngelshusg. 13, 302 47, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Black and White Produkter i Halmstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-158015.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Black and White Produkter i Halmstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Black and White Produkter i Halmstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning av konst samt därmed förenlig verksamhet samt bedriva fastighetsförvaltning.

Firmatecknare för Black and White Produkter i Halmstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bladh, Karl Rutger -Tönnermark, Bengt Göran.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Black and White Produkter i Halmstad Aktiebolag och det är följande personer, Tönnermark, Bengt Göran som är född 1959 och har titeln VD, Tönnermark, Bengt Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bladh, Karl Rutger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Karl Gustav Ingvar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Black and White Produkter i Halmstad Aktiebolag är 556244-8273.