Sydvestconsult Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Sydvestconsult Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Sydvestconsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sydvestconsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sydvestconsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-09-10. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sydvestconsult Aktiebolag ska trivas.

Sydvestconsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenad och förvaltning av fast och lös egendom, idka handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sydvestconsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Sydvestconsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Sydvestconsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-182000.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sydvestconsult Aktiebolag är Karlsson, Sven Håkan Amandus som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kent Krister Hugo som är född 1949 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Sydvestconsult Aktiebolag har 556248-6729 som sitt organisationsnummer.