MEC-Gruppen i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva import, export samt försäljning av reklam och reklampresentartiklar, konsultverksamhet inom företagsutveckling och marknadsfrågor företrädesvis inom följande grupper: fordon, kontorsutrustning, verkstadsindustrin, livsmedels- hantering, lantbruk, hem- och hushåll, transportredskap, lyftdon, tryckar lastmaskiner. Leasingverksamhet inom företrädesvis följande grupper: fordon, kontorsutrustning, verkstadsindustrin, livsmedels- hantering, lantbruk, hem- och hushåll, transportredskap, lyftdon, tryckar lastmaskiner, samt handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MEC-Gruppen i Halmstad Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är MEC-Gruppen i Halmstad Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1984-11-16 så skapades MEC-Gruppen i Halmstad Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel MEC-Gruppen i Halmstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

MEC-Gruppen i Halmstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556251-3977 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är MEC-Gruppen i Halmstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med MEC-Gruppen i Halmstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-135630 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom MEC-Gruppen i Halmstad Aktiebolag är Grahn, Knut Evert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Grahn Nyd, Karin Cecilia som är född 1969 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .