Aluminiumpartier i Halland Aktiebolag

Hallands län

Information

Aluminiumpartier i Halland Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Aluminiumpartier i Halland Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aluminiumpartier i Halland Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aluminiumpartier i Halland Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Aluminiumpartier i Halland Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aluminiumpartier i Halland Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skedala Nyedal, 305 93, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-44087.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aluminiumpartier i Halland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Aluminiumpartier i Halland Aktiebolag har idag 556251-3985 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svensson, Kennet Åke är den som för stunden ansvarar för Aluminiumpartier i Halland Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av aluminiumpartier samt därtill hörande verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper och fastigheter.

I Aluminiumpartier i Halland Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Kennet Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Barbro Susanne som är född 1957 och har titeln Suppleant, Andersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .