A & J-E & K Janssons Byggnadsfirma Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter A & J-E & K Janssons Byggnadsfirma Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar A & J-E & K Janssons Byggnadsfirma Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

A & J-E & K Janssons Byggnadsfirma Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1984-12-07 så har A & J-E & K Janssons Byggnadsfirma Aktiebolag varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är A & J-E & K Janssons Byggnadsfirma Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med A & J-E & K Janssons Byggnadsfirma Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Örnastuv. 2, 310 38, Simlångsdalen. Vi ni istället prata med A & J-E & K Janssons Byggnadsfirma Aktiebolag så kan ni göra det på 035-70149.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jansson, Mats Jan-Eric som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Jan Assar som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Lars Kenneth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Staffan Roland som är född 1954 och har titeln Revisor, SM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

A & J-E & K Janssons Byggnadsfirma Aktiebolag har 556253-3108 som sitt organisationsnummer.