Gamla Gästis i Simlångsdalen Aktiebolag

Hallands län

Information

Gamla Gästis i Simlångsdalen Aktiebolag är ett företag som finns i Halmstad. I Gamla Gästis i Simlångsdalen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Delbratt, Leif Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Delbratt, Rose-Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln Revisor, Gothia Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gamla Gästis i Simlångsdalen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gamla Gästis i Simlångsdalen Aktiebolag på telefon 035-70030.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gamla Gästis i Simlångsdalen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gamla Gästis i Simlångsdalen Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gamla Gästis i Simlångsdalen Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gamla Gästis i Simlångsdalen Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gamla Gästis i Simlångsdalen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Gamla Gästis i Simlångsdalen Aktiebolag har 556254-7025 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.