Pohlinvest AB

Hallands län

Information

Pohlinvest AB är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Pohlinvest AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pohlinvest AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Pohlinvest AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1985-05-03. Men sedan 1986-01-01 så har Pohlinvest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Pilefeltsg. 56, 302 50, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pohlinvest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Halmstad arbetar för att företag som Pohlinvest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pohlinvest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall köpa och sälja produkter inom förzinkningsbranschen, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pohlinvest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Pohl, Stig Harald.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pohlinvest AB och det är följande personer, Pohl, Stig Harald som är född 1945 och har titeln VD, Pohl, Stig Harald som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansson, Joffa Rolf Kristian som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Uhrberg, Jan Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Malmberg, Stefan Peter Mikael som är född 1973 och har titeln Revisor.Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pohlinvest AB är 556256-6355.