Snöstorps Snickerifabrik Aktiebolag

Hallands län

Information

Snöstorps Snickerifabrik Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Snöstorps Snickerifabrik Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Snöstorps Snickerifabrik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Snöstorps Snickerifabrik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Snöstorps Snickerifabrik Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Snöstorps Snickerifabrik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Korsv. 23, 302 56, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-211868.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Snöstorps Snickerifabrik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Snöstorps Snickerifabrik Aktiebolag har idag 556257-4607 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Snöstorps Snickerifabrik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva snickerirörelse ävensom därmed förenlig verksamhet.

I Snöstorps Snickerifabrik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vesik, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesik, Jan Georg som är född 1950 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Mats Egon som är född 1952 och har titeln Revisor, SM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .