LT:s Elservice i Oskarström Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och LT:s Elservice i Oskarström Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och LT:s Elservice i Oskarström Aktiebolag är ett av dem. Statusen för LT:s Elservice i Oskarström Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

LT:s Elservice i Oskarström Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-03-19. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som LT:s Elservice i Oskarström Aktiebolag ska trivas.

LT:s Elservice i Oskarström Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva installation-, konsultation- och försäljning inom el- och elektronikbranschen, samt köp, försäljning och förvaltning av fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LT:s Elservice i Oskarström Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är LT:s Elservice i Oskarström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med LT:s Elservice i Oskarström Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-61544.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med LT:s Elservice i Oskarström Aktiebolag är Smedberg, Lars Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Sven Thomas som är född 1955 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hamilton, Claes Henning Richard som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

LT:s Elservice i Oskarström Aktiebolag har 556258-1743 som sitt organisationsnummer.