Collection Jacques Perron Aktiebolag

Hallands län

Information

Collection Jacques Perron Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Collection Jacques Perron Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Collection Jacques Perron Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Collection Jacques Perron Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Collection Jacques Perron Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Collection Jacques Perron Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Danska v. 3, 302 40, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-211071.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Collection Jacques Perron Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Collection Jacques Perron Aktiebolag har idag 556260-3778 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Collection Jacques Perron Aktiebolag

Bolaget skall bedriva import, export, tillverkning och försäljning av konsthantverk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Collection Jacques Perron Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Perron, Jacques som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Perron, Inger Anita Vivian som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Perron, Annick Monika som är född 1980 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .