Tylösands Kompaniet Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Tylösands Kompaniet Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Tylösands Kompaniet Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Tylösands Kompaniet Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556264-0747.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 019-192300 alternativt besöka eller skicka post till Tylösands Kompaniet Aktiebolag på följande adress Klosterg. 23, 703 61, Örebro.

Tylösands Kompaniet Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tylösands Kompaniet Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Nordstrand, Björn Göte som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Gessle, Per Håkan som är född 1959 och har titeln Suppleant . Löwenberg, Lena Charlotta B som är född 1970 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att direkt och genom dotterbolag bedriva hotell-, restaurang och konferensverksamhet samt idka evenemangsverksamhet, konsultverksamhet, producentverksamhet, arrangörsverksamhet, uthyrningsverksamhet och handels- rörelse inom marknadsföring, management, PR, reklam, konst, bok, film, video, radio, TV, grammofon, musik-, nöjes-, teater-, rese- och restaurangbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet. Därjämte kan bolaget köpa, sälja och förvalta aktier, obligationer, reverser, andelar och fastigheter samt köpa och sälja admininstrativa tjänster, ingå borgensåtaganden samt idka därmed förenlig verksamhet. Tillika äger bolaget rätt att för dotterbolag och närbesläktade företag ingå borgensåtagande, så och till dessa lämna lån.