Teknisk Gummi Horsens i Sverige Aktiebolag

Hallands län

Information

556265-8566 är organisationsnummer för bolaget Teknisk Gummi Horsens i Sverige Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Teknisk Gummi Horsens i Sverige Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Teknisk Gummi Horsens i Sverige Aktiebolag finns i.

Teknisk Gummi Horsens i Sverige Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-10-07 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Teknisk Gummi Horsens i Sverige Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Teknisk Gummi Horsens i Sverige Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Teknisk Gummi Horsens i Sverige Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Teknisk Gummi Horsens i Sverige Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-178780 eller genom brev på följande adress:
Kristinebergsv. 17, 302 41, Halmstad

Bolaget skall bedriva försäljning och marknadsföring av tjänster och produkter inom området gummibeläggning av valsar samt industrivalsar i övrigt, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Teknisk Gummi Horsens i Sverige Aktiebolag och det är Aronsson, Jan Anders Gunnar som är född 1957 och har titeln VD, Aronsson, Jan Anders Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Moelhave, Niels-Ove som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sund Nielsen , Keld som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor