Wulf Fricke Konsult AB

Hallands län

Information

Wulf Fricke Konsult AB är ett bolag som finns i Halmstad. I Wulf Fricke Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fricke, Wulf-Hubertus Peter A som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäck, Åke Harald som är född 1945 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wulf Fricke Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wulf Fricke Konsult AB på telefon 035-153100.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom ekonomi och juridik branscherna, förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wulf Fricke Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Wulf Fricke Konsult AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Wulf Fricke Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Wulf Fricke Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wulf Fricke Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Wulf Fricke Konsult AB har 556266-8912 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.