Halmstads Elkontroll Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Halmstads Elkontroll Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Halmstads Elkontroll Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Halmstads Elkontroll Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556266-9092.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 035-217178 alternativt besöka eller skicka post till Halmstads Elkontroll Aktiebolag på följande adress Uranusgränd 6, 302 35, Halmstad.

Halmstads Elkontroll Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Halmstads Elkontroll Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Eva Ingelott som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva kontroll och besiktning av elektriska anläggningar, konsultverksamhet inom dataområdet, tillhandahållande av datoriserade notutskrifter, utövande av musik samt därmed förenlig verksamhet.