Digitalkopia Väst Aktiebolag

Hallands län

Information

Digitalkopia Väst Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Digitalkopia Väst Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Digitalkopia Väst Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1985-11-13. Men sedan 1986-01-01 så har Digitalkopia Väst Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stationsg. 37, 302 45, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Digitalkopia Väst Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-157740.

Halmstad arbetar för att bolag som Digitalkopia Väst Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Digitalkopia Väst Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget ska bedriva reprografisk rörelse samt konsultverksamhet inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Digitalkopia Väst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Digitalkopia Väst Aktiebolag och det är följande personer, Bjerkli, Ragnhild Terese som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Janson, Mats Eric Vilhelm som är född 1946 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Digitalkopia Väst Aktiebolag är 556266-9456.