Brobergs Fastighetsförmedling Aktiebolag

Hallands län

Information

Brobergs Fastighetsförmedling Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Brobergs Fastighetsförmedling Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Brobergs Fastighetsförmedling Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Brobergs Fastighetsförmedling Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Brobergs Fastighetsförmedling Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fogdeg. 13, 302 33, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-109655.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Brobergs Fastighetsförmedling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Brobergs Fastighetsförmedling Aktiebolag har idag 556267-7285 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Brobergs Fastighetsförmedling Aktiebolag

Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Brobergs Fastighetsförmedling Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Broberg, Bruno som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Monica Wivi-Ann som är född 1943 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .