Fototryck i Frennarp Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva offset- och boktryckeri och fotohandel och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fototryck i Frennarp Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Fototryck i Frennarp Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1985-11-27 så skapades Fototryck i Frennarp Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Fototryck i Frennarp Aktiebolag har haft det sedan 2006-02-02.

Fototryck i Frennarp Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556268-0644 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Fototryck i Frennarp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Fototryck i Frennarp Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-181920 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fototryck i Frennarp Aktiebolag är Johansson, Sven-Arne Tryggve som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Ellen Maj Rigmor som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bruzell, Anna Michaela som är född 1960 och har titeln Revisor, emreko AB som är född och har titeln Revisor, .