Allrundi Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning i samband med campingverksamhet samt fastighets- och finansförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Allrundi Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Allrundi Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1986-03-12 så skapades Allrundi Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Allrundi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Allrundi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556272-3972 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Allrundi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Allrundi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-122694 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Junhall, Sven Ronny -Nilsson, Nils Rune

Följande personer är på något sätt aktiva inom Allrundi Aktiebolag är Nilsson, Nils Rune som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Junhall, Sven Ronny som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ingrid Marian som är född 1935 och har titeln Suppleant, Nilsson, Pia Susanne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor.