Salong Monique i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Salong Monique i Halmstad Aktiebolag är ett företag som finns i Halmstad. I Salong Monique i Halmstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahola, Anne Maria som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Kull, Anna Margareta som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Mild, Catrine Eva Maria som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Malmborg, Leif Gustaf som är född 1943 och har titeln Likvidator, Hägglund, Alf Jörgen som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionskonsulterna J Hägglund AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Salong Monique i Halmstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Salong Monique i Halmstad Aktiebolag på telefon 035-107203.

Bolaget skall driva frisörsalong och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Salong Monique i Halmstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Salong Monique i Halmstad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Salong Monique i Halmstad Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Salong Monique i Halmstad Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Salong Monique i Halmstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Firman tecknas två i förening av -externa firmatecknarna

Salong Monique i Halmstad Aktiebolag har 556273-1058 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Hallands län.