Kontaktlinspraktiken i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Kontaktlinspraktiken i Halmstad Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Kontaktlinspraktiken i Halmstad Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kontaktlinspraktiken i Halmstad Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kontaktlinspraktiken i Halmstad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kontaktlinspraktiken i Halmstad Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kontaktlinspraktiken i Halmstad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpmansg. 25 D, 302 42, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-158959.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kontaktlinspraktiken i Halmstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kontaktlinspraktiken i Halmstad Aktiebolag har idag 556277-7606 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kontaktlinspraktiken i Halmstad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utprovning och försäljning av kontaktlinser, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kontaktlinspraktiken i Halmstad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nyberg, Lena Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Lars Ingvar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Persson, Staffan Roland som är född 1954 och har titeln Revisor, SM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .