Dewa Consulting Aktiebolag

Hallands län

Information

Dewa Consulting Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Dewa Consulting Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Dewa Consulting Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Dewa Consulting Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1986-08-20. Men sedan 1990-01-01 så har Dewa Consulting Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gamletullsg. 3, 302 27, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dewa Consulting Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Halmstad arbetar för att verksamheter som Dewa Consulting Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dewa Consulting Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva utbildnings- och konsultverksamhet för pappers- och cellulosaindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dewa Consulting Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Halftermeyer, Daniel Albert Alphonse Firman tecknas två i förening av -Berglund, Bo Sigfrid Olof -Karlsson, Ingegerd Marie -Lind, Terho Arne Tapio.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dewa Consulting Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Ingegerd Marie som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Halftermeyer, Daniel Albert Alphonse som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Berglund, Bo Sigfrid Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Terho Arne Tapio som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Silva, Charles Joseph som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.Hamilton, Claes Henning Richard som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Dewa Consulting Aktiebolag är 556278-8785.