Aktiebolaget Defour

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Aktiebolaget Defour. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Defour tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Defour är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556281-5604.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 035-211855 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Defour på följande adress Svarvareg. 14, 302 50, Halmstad.

Aktiebolaget Defour är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Defour så sitter följande personer i styrelsen: Gezelius Kjaergaard, Anna Karin som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Gezelius, Gert Kenneth som är född 1942 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import, export och tillverkning av fritids- och hemmiljöartiklar och handel med värdepapper samt därmed jämförlig verksamhet.