Busör Förvaltning AB

Hallands län

Information

Busör Förvaltning AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Busör Förvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Bengt Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Frid, Rolf Erik som är född 1955 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Busör Förvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Busör Förvaltning AB på telefon 070-3752317.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av charkuteri näringen , förvalta fastigheter och värdepapper, bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Busör Förvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Busör Förvaltning AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Busör Förvaltning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Busör Förvaltning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Busör Förvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Busör Förvaltning AB har 556283-2757 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.