Artektron Aktiebolag

Hallands län

Information

Artektron Aktiebolag är en verksamhet som finns i Halmstad. I Artektron Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Röing, Max Martin som är född 1977 och har titeln VD, Röing, Max Martin som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Clausén, Björn Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Röing, Borghild Agneta Elisabeth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Artektron Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Artektron Aktiebolag på telefon 035-175575.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom produktdesign, produktutveckling, konstruk tionsarbete inom mekanik och elektronik, konsulttjänster till tillverkande industri, utveckla produkter för egen produktion och marknadsföring samt förvaltning av värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Artektron Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Artektron Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Artektron Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-05-12 och Artektron Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Artektron Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Artektron Aktiebolag har 556283-7848 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.