Redovisnings Partner Cina Fransson AB

Hallands län

Information

Bolaget skall idka redovisningstjänster samt konsultverksamhet inom administration och företagsekonomi samt därmed förenlig verksamhet. Idka finansieringsrörelse avseende lös egendom genom: - Fakturabelåning och eller fakturaköp, - Belåning och eller köp av rättigheter enligt försäljningsavtal i övrigt samt enligt leasing och hyresavtal, - Övertagande av köpares betalningsskyldighet gentemot säljare även utan samband med fakturaköp, - Lagerbelåning - Lämnande av kredit mot betryggande säkerhet i fast eller lös egendom eller i form av borgen samt - Köp, försäljning och leasing av maskiner, transportmedel och annan utrustning samt sådana byggnader som är att anse såsom lös egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Redovisnings Partner Cina Fransson AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Redovisnings Partner Cina Fransson AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1986-11-27 så skapades Redovisnings Partner Cina Fransson AB och verksamheten är har F-skattsedel Redovisnings Partner Cina Fransson AB har haft det sedan 2006-01-19.

Redovisnings Partner Cina Fransson AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-19

556285-3902 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Redovisnings Partner Cina Fransson AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Redovisnings Partner Cina Fransson AB så går det att nå dem via telefon på 035-109630 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Redovisnings Partner Cina Fransson AB är Fransson, Eva Christina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sven Michael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .