Förvaltnings Aktiebolaget Penningört

Hallands län

Information

Förvaltnings Aktiebolaget Penningört hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Förvaltnings Aktiebolaget Penningört finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Förvaltnings Aktiebolaget Penningört tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Förvaltnings Aktiebolaget Penningört har haft sedan 1994-01-01. Förvaltnings Aktiebolaget Penningört har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Förvaltnings Aktiebolaget Penningört så kan ni göra det genom att skicka er post till Villav. 17, 302 70, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-31363.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Förvaltnings Aktiebolaget Penningört Privat, ej börsnoterat.

Förvaltnings Aktiebolaget Penningört har idag 556286-2507 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Förvaltnings Aktiebolaget Penningört

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsulterande arkitektrörelse, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper och uthyrning av inventarier och maskiner företrädesvis för transportändamål ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Förvaltnings Aktiebolaget Penningört så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Bengt som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Keding, Ulla Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Persson, Lars Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Crona, Sven Anders Tomas som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .